yAnG AmaT bErHoRmAt

Wednesday, July 1, 2009

first time ni...


hye all...first of all thanx god i've done my first blog entry ;)
actually aku nk wat mende ni dah lma tapi rsa cam mls jerk nk membzkan dri wat blog huhu...
ermm...b4 this aku ade gk create blog kt friendster tpi x twu larh ade owg view or x hehe..
then dah slalu sgt aku nengok blog member2 aku pn try larh coz nengok blog diowg cam bez jer
slain dri tu aku slalu gak masuk justkhai.com coz aku nengok website dye tu agak bez+menarik
tapi x pnah lak aku kasi comment hehe...jdi silent readers jew skodeng2 gitu hihih..
but u know what??first impression aku kt diowg yg wat blog especially member2 aku "euuuw poyo gler story tntg personal n bf diowg"(dlm hti aku) yelah kan aku nengok dlam blog diowg mesti ad cter2 cam tu ntah papew :p ....p/s tpi aku sdah pun mempoyokan driku kat blog nih hahaha...hurmm blog blog blog ape yg ada pda blog haa?okay lah aku pn x tw nk tlis ape kt blog nih wait 4 my next entry CHILL...

1 comment:

Anonymous said...

test