yAnG AmaT bErHoRmAt

Friday, December 31, 2010

FAMOUS AMOS HOMEMADE !



Entry kali nie tentang cookies saje nak test market kat sini....biskut nie dah banyak kat supermarket macam jusco,sunway pyramid semua tue...huhu memang sedap lah klu beli n makan tapi mahal sikit kalau tak silap aku :)sebab bahan-bahan yang nak buat biskut tue mostly coklat n almond so agak mahal la kalau beli biskut nie likely macam FAMOUS AMOS...so dah mahal sangat baik buat sendiri jer so kat sini nak tunjuk gambar famous amos buatan sendiri







p/s kalau nak boleh order ;))

3 comments:

just tyraa said...

klau nak order boleh la komen kat sini thanks

MiSs aNySs said...

yumyy! how much

just tyraa said...

30 biji RM20.00
biskut ni x sme sgt ngn famous amos but pure choclate,hazelnut,walnut ;)