yAnG AmaT bErHoRmAt

Saturday, April 23, 2011

BLOGGER baru nak berjinak-jinak dalam dunia blog ker??


HAHAHAH! hari ni tiba-tiba aku rasa nak gelak besaq 0ops terkeluaq bahasa penang <---tapi aku bangga jadi orang penang erkkk apa yang aku merepek nih lalalalall~
tak der sebenarnya camni tadi lepas aku study subjek instrumentasi untuk final so aku pun bosan then aku pun start aktiviti aku on9 FACEBOOK<--boleh klik ni link ke fesbuk aku..!saje tengok2 ada request terbaru ke pastu plak dah on9 fb wajib aku buka blog aku tengok ade follower baru HAHA!bangga kejap seriously bangga sebab bukan senang kite nak dapat follower yang datang blog kita ni lain la macam blog budakbotak,ben ashaari n lain2 lagi aku kelebek punya kelebek si follower tu sampai la aku tengok blog dia dan kat situ jugak ade la beberapa kerat orang follow blog dia<---yelakan baru blaja
tanpa menunggu lagi aku klik kat follower dia nih so terus masuk ke link blogspot beliau YA ALLAH rupa-rupanya orang yang paling aku kenal waktu dulu2 dan jugak penah fighting2 ala Jackie Chan so sampai sekarang tak bertegur so ape yang aku nak cakap kau memang banyak berubah ade blog kot wa tabik sama lu tapi wa nak cakap wa annoying tengok kau dan blog kau sekian terima kasih !!

p/s :entry ni tiada kaitan dengan yang hidup ataupun yang telah meninggal dunia ^_^

1 comment:

Noor said...

heheh.. sy pun pernah jd mcm tu gak,kawan dari kcik,dok 1 taman(perumahan),sekolah sama,kelas sama smpai menengah,lpas tukaq kelas buat xknai plak.lani baru ok coz msa dia nk kwin kna la wat baik2 ngn kwn2 takut sapa pun xmai knduri kut.so,sy pun berbaik smula lpas sy 'basuh' dia kaw2..