yAnG AmaT bErHoRmAt

Thursday, May 5, 2011

cinta sampai mati!!

wink...wink selamat malam kawan-kawan teringat pulak nak buat entri pasal cinta malam ni sebab 2 malam yang lepas aku baring-baring atas katil konon-kononnya nak tido lah tapi tak tido lagi pun yela mata tengok lain, hati berbisik-bisik, minda pulak melayang entah ke mana well tu semua lumrah dalam hidup so masa tengah baring-baring atas katil tercakap pasal cinta mencintai cinta dicintai lah bagai ngan kakak aku ouh perlu di ingatkan entri aku nie takde kena mengena dengan kisah cinta aku okayyy itu semua peribadi aku so simpan dan kunci rapat-rapat dalam handbag hihi...ha??nak tau tak macam mana cerita nie boleh terkeluar dari mulut begini ermm cemana nak mula entah okayy 

kakak: eyh adik macam mana la kau jumpa mak mertua kau ekkk kau tu dah la jenis pemalu,pastu nanti kalau umah mak mertua tu cam tak okay ke kau kan tak pandai cover

adik: alaa aku tak kesah la buat chill suda la

kakak: elehhh yela tu muka kau ni aku tak percaya lah cakap je tengok2 hampeh.adik....kalau dah cinta taik kambing pun boleh nampak cam coklat

adik: hahahahha pale ho kau!cam coklat nape aku nampak cam taik kambing lah takde nak coklat2

kakak: tu peribahasa baru untuk kau

ha macam tu lah aku sembang-sembang ngan kakak aku..tapi kan banyak lagi yang aku sembang takkan aku nak citer kat blog ni plak takder privacy la camni^_^.. ayat yang penting bagi aku taik kambing yang boleh nampak cam coklat adehhh tak boleh blah....so conclusionnya kat sini cinta tu berpada-pada yerrr orang cakap cinta itu buta dengan cinta semua boleh jadi kan....cinta yang sebetul-betulnya cinta kepada ALLAH tu yang kekal tapi kalau cinta dengan manusia insya-ALLAH akan kekal kalau kita ikut dengan cara yang betul so kat bawah ni ade sikit video hope korang semua boleh nilai sendiri bila tengok video tu


5 comments:

SM Banjamin said...

cinta tak buta sayang... ewahhh... yab\ang buta, hati mausia... buta bila mendapat cinta... bila cinta datang, semua ditinggalkan.. kawan-kawan.. saudara.. ibu bapa... jadi.. bercinta biarlah berpada-pada...

apa saja said...

yups...kalau bcinta tu biar la berpada-pada....

apa saja said...

yups kalau bcinta tu biarla berpada-pada...

cik tyraa said...

apasaja: yeah2 tol

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D