yAnG AmaT bErHoRmAt

Sunday, May 29, 2011

kedekut betol!!

salam satu malaysia dan salam satu blogger....kali nie aku tak nak buat intro so aku nak terus ke tajuk utama entri aku ni...by the way,aku sedar siapa aku dan belog nih kadang-kadang aku ada pendapat aku sendiri nak komen tentang blogger2 sekarang ni..aku bukan nak kutuk atau nak caci blog korang sebab aku pun still newbie hope korang tak marah aku okay...huhu!!aku nak sentuh sikit tentang belog korang yang baru-baru ni aku ushar memang tak dinafikan korang lebih arif berblogging dari aku.. ada yang aku tengok follower mencecah ribuan dan ratusan pengikut2 perghh!superb eyh korang tahniah okay its fine for me sebab benda tu tak jadi masalah bagi aku...yang aku heran dan paling tak suke korang tak allow orang lain yang masuk blog korang untuk copy n paste ape saje yang ada dalam tu tahu lah korang femes banyak follower tapi alangkah lebih baiknya korang allow orang-orang yang terjah blog korang tu untuk copy n paste ape saje yang ada at least korang dah buat satu kebaikan iaitu memberi ilmu kat orang lain...betol tak??tapi korang kena la bagi tau kat dorang supaya kasi backlink ke mintak izin ker...aku bukannye ape kadang-kadang nak copy header pun tak boleh ape kes kan????ishhh2!!!...harap korang tak terasa ape yang aku cakap ni aku just bagi pendapat aku kalau ada salah mintak maaf eyhh >_< tak nak cakap lebih-lebih kang korang serbu aku plak

10 comments:

Ollen said...

betul la apa yg awk ckp tu, tp betul, sbb sepanjang blogwalking ramai yg sy tgk dia amek sebijik dr blog yg famous, pastu diorg tak link kn, kdg2 sy jumpa entri yg familiar, then, bila tgk balik, rupanya diorg mmg amek sebiji. dan masa pula hampir sama, cuma ada yg awal, tapi betul jugak bila awk kata tak patut aktifkn disable right klik, sbb kdg2 saya cuma nk buka kt new tab n bole pula kata sy nk perli2, konon kita nk sgt, pas pd tu, sy dah tak pergi dah melawat blog dia tu, sakit ati. but its okay, kalo nk sharing n link kn, sharing is caring. :)

nohoho =) said...

mungkin die rase entri die sangat original dan berkualiti kot

cik tyraa said...

ollen:sy pun dah mls nak blogwalking kt blog yg cmtuh rgi plk follow huhu...kte pun tau xkan nk copy n paste trus camtu je tpi agak2 la skit

cik tyraa said...

nohoho:boleh ke kte nilai entri kita tu berkualiti sgt

MesmeRize Me said...

betul2..kedekut betul kan

suha said...

belog cik suha xde disable right click hape jadah tu,so bleh blogwalking sesuke ati (^_^)

jemput dtg tau hehe

cik tyraa said...

mesmerize: ^_^ hehe

cik tyraa said...

cik suha:no prob jpg tyraa blogwalking disana

by Zent said...

opss!!mencelah...
bukan mcm tuh...
blogger2 lain penat2 cari ayat
sume nak buat entri,senang2 korang copy paste.Nyh saya nak ajar mane yang x tahu care nak copy kalau orang da block right click.Senang je,highlight sume bnde yg nk copy,lepas 2 tekan ctrl+c.senang bukan?
kalo nak tutorial blog,lepak2 la kt blog saya...
okei chaw.

Entri Menarik:cara mudah nak dapatkan earning nuffnang yang banyak

cik tyraa said...

by zent::tpi klu kasi backlink ke minta izin ke okay what??btw i pun bukn jnis nk copy n paste ayt blog dorg tpi smpai header pun x leh copy ap kes kan bukn nk ciplak huhu