yAnG AmaT bErHoRmAt

Tuesday, May 3, 2011

wow!canteknya berwarna-warni

heyyy semua selamat petang ceriakan diri anda dengan senyuman untuk aku heheh semalaman aku pk nak buat entri ape kat blog nih pusing sana sini tak jugak timbul idea..dapat satu tajuk tapi tak pandai nak mengarang camne erkkk?arhh!lantak la orang cakap nak dapatkan satu idea kne cari ketenangan dulu betoll eyhhh cmne nak buat bagi tenang erkk makan ubat penenang kot ^_^ takde lah gurau2 je dah la asyik bebel je kan
so aku pun tengah tenang nak letak gambar-gambar apam polka dot yang customer order untuk bulan nih ade mcam2 warna korang leh tengok hipe korang lebih ceria wink...wink..!








2 comments:

FaRhAna JoHaRi said...

penah tgk apam ni ms kt wanita hari ini..mmg cantik n comey..bg ler resepi..hehehee

cik tyraa said...

hihi...memg cntek sgtt kan sbb colorful ^_^ receipe dlm tenet je nih