yAnG AmaT bErHoRmAt

Wednesday, January 5, 2011

woot woot bloglist

salam semua pembaca penskodeng only one heheh
arini aku balik jer from the class aku terus on9 blog then aku tengok kat chatbox aku ade kawan blog tag untuk aku so aku join lah tanpe berfikir panjang ;))kalau korunk nak join pun boleh gak but make sure korunk bace syarat-syarat dulu so ni syarat2 dye

SYARAT-SYARAT
  1. follow woot woot
  2. Buat satu entry bertajuk "woot woot bloglist "
  3. dalam entry tu korang letak syarat syarat yang gua tulis ni (copy paste je )
  4. then nyatakan blog korang tu kategori personal or informative or campur campur..
  5. korang letak kat situ URL the best entry yang korang pernah tulis,yang ada dekat blog korang...korang punye entry yer,bukan gua punyer..maximum entry korang letak tu 3 yer..jangan lebih lebih..lebih gua reject..
  6. tag 3 orang kawan korang,make sure they know about it..
  7. tinggalkan URL entry korang tu kat komen box sini..thank you
So aku nak kategorikan blog aku sebagai "CAMPUR-CAMPUR"
boleh kan???heheh...pastu aku nak letak 3 entry aku yang paling hot huhu HOT la sangat!

2 comments:

woot-woot said...

aippp,thanks for joining ! :)

10 perkara dibenci oleh blogger !##

just tyraa said...

ur welcome ;))rajin2 komen lagi heheheh peaCe