yAnG AmaT bErHoRmAt

Tuesday, April 26, 2011

ape cer nie!!meh tengok sini

salam semua...aku rasa apa yang kita buat ni semua dunia jer tak payah la nak bersangka buruk dengan orang...kita ni manusia biasa je kenapa mesti nak menunding jari kat orang lain sedangkan kita pun ada life kita sendiri...jangan nak jadikan sesuatu yang terjadi tu isu yang hangat yang mana boleh mengundang kesabaran orang lain so sedarlah kita siapa sebenarnya umpama"menambah api yang sedang marak" <----erkk betol ke nih ngeh...ngeh.~~ tak kisah la macam mana pun so apa yang aku cakap nie berdasarkan apa yang aku tau je so kalau ada salah dan silap datang nya dari diri sendiri yang mana baik tu datang dari ALLAH swt kita manusia sama manusia memerlukan antara satu sama lain tak gitu??ha yang kat atas tu antara ayat-ayat artis malaysia selalu cakap betol tak?aku ambik point-point yang penting then aku pun postkan la masuk dalam entry kali ni tak de koje camni lah jadinya

erkk terlebih sudah HAHA!bak kata fara fauzana layannnnn jadi sekian terima kasih "TINGKATKAN PRESTASI KURANGKAN KONTROVERSI"

P/S: ALLAH swt tahu ape yang kita buat jadi ingatlah!

2 comments:

SM Banjamin said...

betul.. tak baik bersangka buruk pade orang laon... semua orang ade hak jalani hidup dengan kehendak masing-masing... salam perkenalan.. suke blog ni.. terpana tengok header yg lawa tu... hmmm.. lawa... lawanye awak ni.. hi hi hi

cik tyraa said...

salam perknalan dr sy jugak...header sy x secanggih blog lain hihi