yAnG AmaT bErHoRmAt

Thursday, May 26, 2011

ada segmen lagi tak

hello...helooo assalamualaikum dan selamat malam semua ha nampak tu mata macam tak larat nak angkat jer rasa macam seminggu pula aku tak menaip ape-ape dalam blog nih padahal baru je sehari huhu tengok kat dashbord nih banyak dok updated macam-macam sampai aku sendiri boleh terlepas pandang segmen2 yang dorang buat..rugi je adehhh!!!at least dari aku tak ada idea nak menulis untuk update kan 

 p/s korang kalau ada segmen ke hape ajak i sekali okay sayaaaang korang lah hihi selamat malam yabedaaa bedooo

4 comments:

shiema sufian said...

awwak dah join segmen shiema :) try la mane mane segmen yg belum join yea :) segmen CZ pon ade :)

cik tyraa said...

ermm ade ke ekk macam x sempat join je huhuu

*Miss Syahnia* said...

rajin oh join cntest
nape cik ain tak rajin
cm kamu join cntest sgala ;)

cik tyraa said...

i jrg update blog klu ade cntest tu rjen sgt la hehe..cik ain jum rjin2 join boleh jgk knal2 kan ^_^