yAnG AmaT bErHoRmAt

Thursday, May 12, 2011

blogspot buat blogger2 "CUAK"

salam semua aku rasa dah ramai yang tau pasal ni kan..blogspot tak boleh nak sign in agak cuak juga tadi ingat kan plus pelik tiba-tiba jadi camtu padahal tak buat pape pun tadi dalam pukul 4 lebih camtu yang aku nampak dia tulis ni cam kat bawah ni sila tengok


ha ingat kan blog tak de sampai bila-bilah dah memang rasa macam nak nangis nak hempuk2 je lappy ni tapi tak la nak hempuk betul sayanggg kot...fed up giler dah la semalam letih buat blog ni kasi perubahan sikit ha korang boleh nampak kan perubahan dalam belog aku nih so if korang perasan ade kat bawah setiap post aku ada 4 kotak yang bertajuk anda mungkin juga meminati dah satu lagi kalau korang perasan kat atas browser tu ada word yang gerak-gerak kan..then last but not least korang try la highlight entri aku tau tengok jadi ape susah aku cari tutorial nak buat tauuu kalau pencipta blogspot ni tak kasi aku log in dah...bukan aku sorang je blogger lain pun sedeh juga ouh 

3 comments:

javanese DOVE ! said...

blogspot baru-baru ni kenapa tah,
hari tu i sign in je,tengok2 dashboard..hilang semua bloglist yg i followed..
td tgk,ada pulak..

cik tyraa said...

betol2 b4 ni pun i penah gak jd cm u mybe under maintenance so haru biru sikit

z3yr4 k3ch!k said...

a'ah. blogspot tadi tbe2 tacing, majuk tak kasik orang sign in. huhuhu