yAnG AmaT bErHoRmAt

Saturday, May 14, 2011

kerana blog aku ??





salam semua haih hangin satu badan aku buka je blog ni tengok dah hilang semua yg aku buat before jadi camni mana pegi widget aku benda alah yang lain hilang uwarghhhhh!ni semua gara-gara blogspot 2 hari lepas tengah buat maintenance...ha widget aku yang hilang tu sape nak buatkan encek blog yang buat blogspot ni ker??ha jawab...jawab leceh betol ler atee.. lain kali deme kabor kat teman dulu idak ler jadi begini qopenye teman qase macam nak bako je kita bako je

p/s:tetibe plak jadi usop wilcha hahah

2 comments:

Syafiq Salim said...

nanti adelah balik, jgn sedeyh yerk... :D

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum join contest Aku Ingin Berubah dengan Nadh nak?

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D