yAnG AmaT bErHoRmAt

Monday, May 23, 2011

congrats dah konvo yer!


ngeh..ngeh...maap ler baru terkedek-kedek nak post entry ni sepatutnya aku dah postkan awal lagi btw

rasanya tak terlambat lagi nak wish congrats to her (akak aku) dah habis convo degree uitm shah alam course 
information management tengok tu bukti gambar di atas hihi aku pun nyebok sikit amek berkat la katakan

pasni boleh la aku convo degree <---- diploma pun tak habis lagi ada hati nak convo degree yer ermmm tak 

pe lah dah ada niat tu so sape-sape yang dah convo ke hape congrats yaaa!!!daa

2 comments:

peep said...

tahniah la ye kpd akak akak ni.. :)
semoga dpt keje elok2 insyaALLAH..

cik tyraa said...

huhu baik2