yAnG AmaT bErHoRmAt

Saturday, May 7, 2011

HAPPY MOTHERS DAY

Hello everyone please say hello to ur mom also if u dont i'll bite you..wink...wink intro aje tu jangan marah ha!okay apa-apa pun aku nak wish kat ibu-ibu bapak-bapak semua yang ada di sini goyang yukkk erkk???maaf buk ya ampun silap pulak sorry abaikan tentang goyang inul tadi tu saje kasi gempak tapi takder lah gempak sangat poyo aje lebihnye...neway simple je aku nak wish untuk para ibu,mama,umi,mak,emak,mummy,ape lagi ehh tak tau lah panggilan ape lagi yang korang dok panggil dan tak lupa gak untuk bakal ibu tue "SELAMAT HARI IBU" in advance especially kat mama i love you so much no one can replaced you in my life im very proud to be ur daugther thank you for everything that you have done for me till now thank you so much!!!so kawan2 tak ternilai kasih sayang ibu kita kan dari dorang lahirkan kita sampailah sekarang ni...tapi aku nak sentuh sikit pasal seorang ibu yang dah mengandungkan baby sampailah cukup 9 bulan tapi ade jugak yang still nak buang bayi kat merata-rata tempat terutama dalam tong sampah,longkang,tandas awam and banyak lagi haihh orang cakap kalau seorang ibu dapat melahirkan seorang anak maka automatik terhapuslah dosa si ibu tu so nasihat jaga la anak tu baik2 ye

p/s: selamat hari ibu !nah tengok gambar aku ngan my mum buat tatapan semua muahahaaha


like mother like daughter




10 comments:

Rahmad said...

selamat ari ibu..

buat suma ibu2..

cik tyraa said...

^_^ maseh wpun bukn sorg ibu hehe

MiSs aNySs said...

mom u cntek n baek sgt. send my regard to her k

nohoho =) said...

selamat hari ibu...ingat lah ibu kita di hari2 yang lain juga...

cik tyraa said...

anyss:okay ^_^

cik tyraa said...

nohoho:yeah2 tanpa ibu x lhirla kita kt dunia ni

nik lan nik mat said...

bila nak hari bapa plak..huhu

cik tyraa said...

nik lan:hari bpa lambat agi sabo2 hihihi

ARAYANA said...

selamat hari ibu :)

cik tyraa said...

arayana:slmt ari ibu to ur mom ^_^