yAnG AmaT bErHoRmAt

Sunday, May 1, 2011

segmen chegu zubir berhasil!!



ouh terasa macam bulan sudah jatuh ke riba hahah...takde lah actually entry kali ni gak ringkas padat tetapi yang penting yang penting bermakna bagi aku semalam aku join segmen chegu zubir ingat ke tak berjaya rupa-rupanya berjaya walaupun aku di pilih sebagai blogger yang ke 10 so tenkiu ya chegu zubir a.k.a CZ
korang boleh klik link tu terus ke blog dya so ape lagi jom lah terjah blog cz kasi meriah banyak entry yang best kat sana !

2 comments:

iedaurora said...

hi comel gurl! time kasih singgah my blog, follow kamu!

http://iedaurora.blogspot.com/

Fad said...

hai..:)..dh follow u...:)