yAnG AmaT bErHoRmAt

Monday, May 23, 2011

SEGMEN KREATIF BEN ASHAARI KEMBALI


hello monday!!arini bangun mandi terus buka blog tengok mana yang dah updated tu aku nak ushar-ushar entri korang yang menarik tertarik tu,aku tengok banyak pulak blogger buat satu segmen dari blog ben ashaari wahh!!terbaekk aku pun nak join juga wink...wink boleh tak camtu hehe okay sape nak join boleh terbang ke SINI 
selamat berjaya join segmen tu!!!

3 comments:

Chempaka Sari said...

hai awak.. saya masukkan awak kat dalam cerita kreatif saya segment Mr. Ben tuh..

http://azzaazman.blogspot.com/2011/05/cerita-kreatif-aku-bersama-ben-ashaari.html

Dah follow awak..happy blogging!

XOXO, Chempaka Sari.

cik tyraa said...

ouh thanx yeahhh hpy blogging too :)

fRaMe+LenSeS said...

Nadh datang melawat blogger-blogger creative enchik Ben A.

Salam lawat, salam ziarah dari Nadh. Nak ucap selamat berblogging.. :)

Nadh nak kongsi cerita 100 Letters of LOVE
. baru ciap ja ni. rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)