yAnG AmaT bErHoRmAt

Saturday, May 21, 2011

TAK RUGI TENGOK FILEM NUR KASIH THE MOVIE


dengar kata filem ni tengah hot macam pisang goreng!!masa filem ni keluar pada hari khamis 19 mei 2011 ramai serbu panggung memang full lah panggung time tu habis tiket di jual terbaikk lah!!so semalam aku tak ketinggalan melepaskan peluang nak tengok citer ni jeles tengok ramai member aku serbu dulu adehh tapi takpe terlepas sehari je pun at least orang terawal juga tengok kan
tapi tak di nafikan member aku bagi tahu citer nur kasih sedih so dia pesan kat aku suruh bawa tisu siap-siap takut menagis ke apa haha...tapi aku tak bawa pun kalau nangis pinjam la bahu orang sebelah sapu air mata
tapi memang betul lah sedih tapi jalan cerita dia tu aku tak berapa nak faham sangat ending last dia dah jadi tua walau apapun  korang kena pergi lihat dan tengok sendiri baru korang feel macam mana pastu korang boleh describe sendiri macam mana cerita tu okay selamat menonton nur kasih the movie!

6 comments:

YAYA AZURA said...

dah tengok ye...so brape bintang ??
kalau best nak tengok jugak la..

cik tyraa said...

3 bintang okay kot tengok la bez gak

Shahz Muhammad said...

best nur kasih nie,, skrip dlm nur kasih x dapat di nafikan boleh wat rmai yg tersentuh.. tp scene budak arab pkai speck mang lawak r.. big storm u sleep he he

cik tyraa said...

a'ah bdk pkai spek tu sempoi btul lwak...siap bwak cincin pnya byk

nohoho =) said...

best ke cite ni...tak tengok lagi...
VIDEO HAMSTER

cik tyraa said...

best2..pegi la tgok tgh hot lgi ^_^