yAnG AmaT bErHoRmAt

Friday, June 3, 2011

BLOGGER HIJAU , MAI SINGGAH SAT NOO

 
SAYA SUKA BLOG BEN ASHAARI kerana saye boleh join semua segmen yang abg ben buat!


 p/s klik klik header di atas dan terus join

27 comments:

cik ungu said...

cik ungu singgah sini sambil bawak bunga banyak2(macam bunga yg seth beli)..hehe..


http://sitishafur.blogspot.com/2011/06/blogger-hijau-mai-singgah-sat-noo.html

Si Penconteng said...

dtg menghantar rombongan meminang..ehh, silap2...dtg mengetuk blog anda..hihi :D

dwaty said...

jalan2 kat sini dari segmen abg ben...

diana amin said...

singgah cni dari blog abg ben..follow tgk slogan sy pulak..hihi

http://dianaaminn.blogspot.com/2011/06/blogger-hijau-mai-singgah-sat-noo.html

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

,salam perkenalan.. singgah sini terjah blog kategori kanak2 ribena bak kata abg Ben... hehe ~ (^^,)

aida4eva said...

same lah kita kanak2 ribena..sep sikit! hihi

http://aida4eva.blogspot.com

..gugu.. said...

lompat dr blog abg ben
heee~

Nenek Fasola said...

singgah dr blog abg ben ;)

jemput singgah blog nenek http://penglipurlarafasola.blogspot.com kalau nk follow pun buleh! hehe ;D

shopping2u said...

hi kanak kanak ribena =D

http://www.my-shopping2u.com/2011/06/disebalik-telapak-tangan-subhanallah.html

kalau rasa cute meh la sini lak..

adrian aizat said...

dari blog ben ashaari,
saya singgah dan terjah...hahhaha

saya telah follow kamu,
follow me back :0

http://adrianaizat.blogspot.com

syieda said...

syieda dtg cini lwt dr blog abg Ben!! hikhik ^_^ folo u


visit me http://shuhaida313.blogspot.com/2011/06/blogger-hijau-mai-singgah-sat-noo.html

Nur Syahida said...

dtg mlwt knk2 ribena abg ben..

http://syeedasaniey.blogspot.com

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
aipp.. aippp..
Nadh wat lawatan kat geng blogger ijau ni. :)

Salam ziarah, salam lawat dari Nadh. :)

Jemput la baca 100 Letters of LOVE
. and Pemes Versi Nadh
rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)

cik tyraa said...

untuk semua thanks yea mai lawat knk2 ribena heheheh

syarifahsidrus said...

singgah sini nak lepak dari segmen BA juga :) follow blog ni, jemput singgah my blog juga ye :

http://winkletwin.blogspot.com

Lulu caldina said...

Hijau bukan sebarang hijau..ngee...

lulu datang up trafik...
weewuuu............

iekasub said...

saya pon boleh join! huhu

dah follow! nice knowing you blogger hijau! :D

iekasub said...

dah follow! nice knowing you blogger hijau! :D

Fika Rozaidi said...

ini dia stalker engineering dtg! hehe

pha is said...

salam bloger hijau. datang terjah dari blog BA. jom la singgah :

pemain game angry bird dan nak masuk guinness world record?

sebab dan akibat pembuangan bayi

Wahida said...

Datang melawat ke sini. Saya pun blogger hijau juga! :D

chegu abbas said...

singgah terjah gedegam-gedegam dri blog Terpopular B.A..hehe... Keep it yeah.. ^^,

n follow u =)

jemput singgah yer

http://cheguabbas.blogspot.com/

LUNA LANUN said...

hijaunya blogger ni... dtg jenguk dr segmen BA walaupun tak terlibat dalam segmen tersebut... hik3!

Entri terbaru:
Ziona Chana - Lelaki Dengan 39 Isteri, 94 Anak dan 33 Cucu

Kalau rajin, joinlah Keychain Giveaway by Luna Lanun. Keychain pun quite ekslusif jugak.. :)

GreeN AppLE said...

dtg terjah cniee dri blog abg ben kite...hehe

n fllow u =)
bangga jdi follwer u yg ke 200...haha

sy blogger hijau jge..

jemput le yer wt cm umah sndiri..hehe
http://hijau-daunan.blogspot.com/

Ini Kisah Tia said...

nak cat hijau sikit sini ;)
kalau tak hijau cepat datang blog Tia ..
kita kasi hijau sama2 . ngee ~

Bila Ku Temu Bahagia

apisv2 said...

mengunjungi blog korang.
dtg dari blog abg ben;D

apisv2.com[GO]

Khairul Anam said...

salam... =)
singgah dari blog BA...
jadik followers yg ke 200... =)
http://khairulzara.blogspot.com