yAnG AmaT bErHoRmAt

Thursday, June 2, 2011

nak header baru boleh tak

haluuu uwaaaa panasnye hari nih kan...dah berpeluh rasa macam berlari 4x4 kat padang yang luas...haha sangat bosan...kali ni aku nak merepak meraban di sebabkan kebuntuan idea belum datang mencurah-curah...adoiii!!!actually aku tengah pk camner nak buat header yang baru yang cute,simple,cantek menarik dan tertarik siyes!!tapi tak tau camner...yela header aku yang sekarang ni macam tak best jer simple tak kreatif langsung haha sebab aku yang buat....>_< dulu aku ni ada pernah amek kos grafik berkomputer kat skolah pastu masuk kolej amek animasi...tapi tu pun kejap jer 6 bulan then aku behenti arghhh!!rugi lah kalau tak sekarang dah ade header yang baru erkkk???p/s boleh tak aku nak header free sape sanggup kasi free haha jangan mimpi lah....

pics dari google macam nak mintak sedekah plak hik3

8 comments:

Rahmad said...

gna cs5 klu nk bwat header yg cntik tertarik kau memang da boom...

LaLaLovy said...

cuba kat photoshop.. =)

cik tyraa said...

software tade dulu pnah ada smua sfware tu skrg dh dlete sbb x amek kos tu dh

zatie razak said...

tyra try install photoshop n then bt header secomel comelnye..hehe..

skang ni dh byk tuto nk bt header ;)

cik tyraa said...

zatie:tu lah nti nak mntk kat freez installer phtoshop thanx zatie

shiema sufian said...

buat transparent header baru cantik :)

cik tyraa said...

shiema:dalam perancangan lagi nih hihi

Eja GaNu said...

klo n header bawu cntik molek n yg paling penting free hehehe terjah kt bawah tu...tp xleh lmbt2 tau coz tarikh tutup ari ini jm 11.59pm...hrp2 smpt lh yew cayokkk!!!

http://geekzster.blogspot.com/2011/05/free-header-by-kei-seichi.html