yAnG AmaT bErHoRmAt

Tuesday, June 7, 2011

jomlah tukar link dengan saya

yuhuuu...arini dapat jugak aku join segmen abg ben..so dapat lah tukar link dengan dorang setakat ni ade 2 jer itupun perempuan hihi...kalau korang perasan ade satu lagi gadget aku tambah kat sidebar tu..tajuk queen of the blog so kalau sape-sape nak tukar link silakan saya sangat suka

 p/s entri yang lebih pendek dan padat!!

4 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

nk!! saya akan list kan kamu. semak dekat sidebar yang bertajuk BLOGLIST SUKA SUKI OKAY


*SKEMA PULAK T______T

♥yaya budak suka embun♥ said...

KOMEN SINI

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum... wiiiwwwwiiiitttt~~
Nadh datang melawat.. :)

Nak ajak tukar-tkar link, itupun kalau sudi.. kalau sudi nanti tinggalkan kumen kat bawah ni ya:) maceh..

http://frameandlenses.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

yuyu said...

sy dh linkkan awak..

www.flaminina.com