yAnG AmaT bErHoRmAt

Tuesday, June 7, 2011

kaki blog

sejak beberapa hari ni aku jarang update blog..so arini tiba-tiba rasa nak share ngan korang satu benda.ha??nak tau ape!!nanti tunggu dulu jangan nak lari tarik nafas sedalam dalam yang mungkin pastuh hembus perlahan-lahan yer...okay done!tadi 5 minit yang lalu aku online facebook like everyday aku selalu update status kat wall tadi aku tulis nak update ape dalam blog n macam biasalah kalau takder orang komen wall aku tak sah so....ada lah sorang kawan nih..tanye aku ada ape ngan blog tu bosan OH MY GOD!!what a question is that...aku pun reply balik ler komen dya tuh simple je aku cakap...blog is the best way kite nak share sumthing dengan orang lain yeahh...tak kira la nak share about peribadi ker,info dalam negara ke,jiran sebelah kawen 4 ker kan...kat sinilah kita nak share pon...so bagi aku lahkan blog ni berguna kot nak tau isu-isu hangat ke hape..sebabnya apa-apa isu yang tak keluar dalam tv pun dalam blog dah ade...aku sendiri pun nak tau ape citer tengok kat blog dulu..maybe bagi dia blog membosankan sebab dia ni technofobia kot huhu..aku rase ni lah satu-satunya platform untuk aku bercerita,meluahkan apa saje yang aku tak boleh nak share ngan orang lain secara langsung bcoz..aku ni sorang yang pendiam dan juga pemalu huhu n susah nak share sesuatu ngn orang kalau aku tak kenal tapi..kalau aku kenal pon tak juga aku nak bercerita hehe!!!

7 comments:

Syazwan said...

sangat setuju.blog lagi best dari facebook!

cik tyraa said...

yup facebook is nothing dah skrg

LaLaLovy said...

i agree with you. i tak pernah ada faceboook kott! tak kesah la org nak ckp i hidup zaman batu ke ape.. yg penting i bahagia mcm ni. xpyh nak fikir nak stalk org bagai..

cik tyraa said...

btol2...dlm fb byk stalker rimas pun ade

missina said...

betul2,,br je mengenali dunia blog nih,,neway,,i follow here,,nice blog!

Azlan Hasan said...

haha...betul2..kadang2 news yang kuar TV pun start from bloggers..hahaha

Regards,
-Strider-

cik tyraa said...

azlan:yeah kan bloggers lebih pantas