yAnG AmaT bErHoRmAt

Wednesday, July 27, 2011

belog akan ditutup!!

omg!!lama giler aku tak updated entry kat belog nih sorry morry la kat korang yang selalu skodeng belog aku nih even tade entry yang fresh dan baru haha...actually aku sekarang dah semester 4 so kena practical...kerja kerja kerja adoiyaiiii...so sebab tu ar aku dah jarang nak update kat sini selalu aku sempat on9 fesbuk jer..now dah tade masa nak tulis ape-ape kat sini sorry ye kat pembaca setia...lately ni penat giler kerja almaklumlah sekarang aku dah bertukar jadi gadis kilang haha bukan gadis engineering dah :P...aku sekarang praktikal kat kilang sony training technician jer...so kerja aku asyik merepair MP4...ermm niat di hati nak je aku amek MP4 tu free2 dah ar mahal kat malaysia tak jual kot tapi sayang ade camera dok gerak-gerak kat atas hehe...so dapat repair n pegang je la...kalau dah tade keje sangat aku g la melayan operator kat situ cakap vietnam haha langsung x paham ermm da la nanti aku sambung citer nak buat report dulu

p/s belog ni tak tutup lagi cuma tak update untuk sementara waktu

4 comments:

Gen2Merah said...

selamat kembali mengupdate ye.. kalau dah sedia, jangan lupa kunjung balas tau kalau sudi.. hehe

Gen2merah

nurain said...

nt update ye..leh komen2 :)

SALAM KENAL..DONE FOLLOW U..FOLLOW BACK YE :) ^^

Dda Ly said...

hehe nnt dah tak bz, sile updet ye..:)

salam kenal..
meh ke rumah..
mia & fisioterapi
keep in touch...♥♥♥

Ain Dzaya said...

tapi keeping blogging taw!

first time datang sini..sweetnyer owner blog nie..hehehew

tukarlah shoutbox tu ke fibox..
mcm kat sidebar belog ain..
yg lebih sexxy dan ofsem taw :)