yAnG AmaT bErHoRmAt

Thursday, March 7, 2013

awesome gila movie JACK THE GIANT SLAYER





ehh tetiba pulak nak share dengan korang pasal movie yang bertajuk kat atas ni JACK THE GIANT SLAYER!!last week aku dengan housemate pergi tengok wayang yang ada time tu movie hotel deluxe,beatifull creatures,rock and jack and giant slayer..then tengok schedule yang dah sold out cerita rock so kiteorang planning nak tengok movie tu tapi apa kan daya dah SOLD OUT!!alahaii best ke??sampai fully book tuu...so kalau korang dah tengok cer share-share sikit ape yang best dalam cerita tu tauu :D..aku nak jugak tau kalau best boleh berwayang ekekek

so the last decision kiteorang pun beli tiket jack tu..main agak je macam best..sebab tengok thriller iklan tu macam best menarik tertarik memang da bom..yang si housemate aku ni tak berapa nak minat sangat tengok wayang dia cakap rugi kalau cerita tu tak menarik..so kalau tak best dia nak saman aku!!ohh class kau jah nak main saman-saman pulak heh kau ingat sape??hehe...ok then wayang start dalam pukul 9 setengah macam tu lah iskk tak ingat pulak kiah agak je lah time tu so kiteorang masuk lambat sikt alaaa lagipun wayang bukan punctual sangat pun..masuk-masuk iklan bagai dulu kan..so tak pe lah tak kisah mula-mula start tu pelik jugak..ape benda laa cerita ni dalam hati cuak jugak la takot kiah kena saman ahahah..pelik tu sebab part first tu cerita pasal kacang la ape ntah layan kan jelah,so dah lama tu tengok wahhh best gilerrr macam cool je...ehh rugi tau korang kalau tak pergi tengok cerita jack ni even dengar tjuk macam kureng tapi isi best!!terbaikk!!kacang yang ada kat jack tu tak boleh terkena air so malam tu hujan n bla bla bla tiba-tiba kacang tu terjatuh jack maybe tak sedar cuma ada kucing dia aje yang nampak so nak bagi tahu kat tuan dia tak boleh nak cakap kan hahaha cuma boleh tengok n meowww meowww je..ape lagi kucing tu lari tinggal si jack nih dengan princess ape ntah aku tak ingat...so maka jadilah satu pokok yang besar sangat-sangat pokok giant la tuh tinggi sampai awan...dalam tu ada banyak gergasi perghhh seram tengok dengan hodoh si gergasi tu apa-apa pun best aku dah tak larat nk story letih...korang ajak la family ke kawan-kawan ke,bf/gf korang tak kisah sebab tiket duit korang bukan aku :P

1 comment:

kacang buncis said...

salam...first time singgah blog...entry yg menarik