yAnG AmaT bErHoRmAt

Friday, August 7, 2009

FIRST ASSIGNMENT

erm yuhuuu...lame giler aku x update blog nih
well,dah x der masa nak on9 depan computer asyik bz ngan assignment
but kadang-kadang tu time aku on9 aku malaz gak nak meng"updatekan" blog huhu...
yela xder respond dari orang yang membacanya pun ermmm sedeh jugak lah hahaha...

so first assignment yang aku dapat adalah subjek introduction to animation
ermmm bukan assignment cerite mencerite yerk,...okay tajuk yang lecturer aku bagi tu tajuk computer animators haaa!tawu x aper menda computer animators.....adez kalo korunk x tawu aku nih yang kene wat assignment lagi x tawu hehe....so kalo x tawu tu paham-paham sendiri lah pegi cari kat tenet berlambak ade taip jer per yang nak di cari...ape guna ada tenet tapi x nak cari huhu

selalunya kalo cari dalam tenet nie mesti akan kuar yang bahasa inggerisnye tol x...so macam aku nak cari yang dalam bahasa malayu susah aaar pastu nanty kene translate plak dah kene wat banyak keje...ermmm next week aku kene present depan class hahaha....malu jugak aar coz b4 this aku x penah pun present kat depan orang dah aar ramai....naseb baik bukan kene present sowg2 huhu aku ade partner lelaki bertuah betol kan yela dapat budak satu sekolah satu kelas dulu hehe...so senang la nak bekerjasama...hah!teringat plak aku citer kartun WONDERPET yang lagunye bunyi camni ape yang penting kejeeeeesame perkataan ni selalu owang pakai popular jer...
then assignment yang kedua lak subjek DIGITAL GRAPHICS....
alang-alang aku tengah story pasl assignment so aku nk la tunjuk sikit pic kat bawah ni




pic yang ade lukisan tu time subjek drawing n pic lain pic dalam apple lab

ok sampai kat cini jer aku rajin nak update pown so wait 4 my next entry CHILL


2 comments:

paes said...

ermm tu bukan panggel lukis, sbb xlawa.. panggel lakaran jerk..
lalala..

M[i]S[z] t[Y]r[A] said...

haha...fes time mlukis so jdi la cam tu =)