yAnG AmaT bErHoRmAt

Wednesday, January 26, 2011

hot issue

hye only one.. ;)
saje je nih update blog sebab terlalu boring..btw korunk penah tak dengar pasal hot issue??tapi aku pasti korunk tak sebab sebenarmye tak ade kaitan pun haha ape yang aku cuba sampai kan nie actually tajuk lagu ar bukan tentang isu-isu semasa pown kannn..

well aku suka dengar lagu hot issue nie dari kumpulan korea kalau tak silap iaitu kumpulan 4 minutes bagi aku lagu ni best gila laaa...kat radio era.fm ade lagu nie kalau korunk g tengok kat web era.fm korunk cari kat program carta A-POP ade banyak gak lagu-lagu korea ni..lagi pun aku rasa dah banyak kali kot era dok ulang lagu nie...yela kann b4 nie lagu korea yang top pun lagu nobody kumpulan wonders girl ermmm pape pun korunk try la dengar lagu hot issue memang best housemate aku pun suka lagu tue
ha!!!! satu ag lagu korea yang best tajuk after love dari kumpuklan F T Island perghhh layannn arh
so kalau yang minat korea tue mesti nak dengar kan....k lah nanti aku update lagi daaa gud nyteee semua

2 comments:

MiSs aNySs said...

boleh geng adek i! minat korea2 ni =p

just tyraa said...

ouh yeke..heee ^_^
i mnat lagu jer cter2 korea x layan sgt kcuali drama my girl...