yAnG AmaT bErHoRmAt

Wednesday, January 12, 2011

kesesakan lalu lintas!


salam semua only one readers..harap-harap korunk sihat yer haihhh whats going on in my mind haa??penat,tension arghh macam-macam la
seharian kat kampus with under pressure omg!!korunk pun mesti penah rase ape yang aku rase sekarang nih kan kan kan....

so kesesakan lalu lintas????haha actually tak ade bende pun and tak ade kaitan pun dengan entry di atas tu hehe saje buat kecohape yang aku merepek nih???hahah lantak lah i dont care...point dekat sini aku just nak bagi tahu yang aku tak dapat sticker kenderaan adoiiii gerammm giler weyhhh geram aku macam muka kat bawah ni

tak larat nak buat rayuan dah adoiii kawan-kawan pun dah tolong backup tapi still tak dapat redha je lah...dari buang mase aku rayu kat dye kalau dah memang tak boleh dapat sapelah aku ni isk3....sedeh plak

1 comment:

emi | 94 said...

im not yet , haha !