yAnG AmaT bErHoRmAt

Monday, May 16, 2011

jom tengok result final exam





salam semua dan selamat pagi jugak wahhh setelah penat lelah kini berhasil jua akhirnya....bukannye ape firstly aku dapat masuk blogspot ni then buat satu entri lagi bangga kot tak pernah aku buat entri lewat-lewat macam ni kan...selalu blogwalking je so entri aku kali ini berkaitan dengan ilmiah-ilmiah sikit ceh!bajet pandai ler tu lantak lah bajet ke apa  kan dari pagi tadi sampai lah pukul 12.00malam tiba-tiba satu penyakit yang semua orang tak boleh elak iaitu penyakit nervous yang teramat sangat hanya tuhan saja yang tahu rasa macam nak terkeluar jantung al maklumlah kan orang kalau sudah nervous ni jantung kita berdegup dengan pantas lagi-lagi kalau kita menerima satu kejutan yang besar atau sebaliknya macam tu lah jantung aku rasa gila macam dekat je silap-silap boleh terkeluar haha situasi aku nak check result tadi huh!!semua classmate aku dah boleh aku sorang je lembap macam apa lagi dah la takut at the last dapat jugak tengok result alhamdulillah semua subjek okay berpeluh rasa macam berlari 200meter tanpa henti lepas ni tak fikir apa dah semua dah usaha apa yang patut so itulah result kita kan aku malas dah nak taip excited sangat tadi dah la ceq nak p tidoq dulu nak mimpi yang best2

2 comments: