yAnG AmaT bErHoRmAt

Friday, June 10, 2011

blogger newbie wajib baca

afternoon guys..!!baru tinggal blog ni beberapa hari dah bersarang labah-labah adehh...meh sini meh takkan korang nak tengok saje tolong la cuci blog aku...hihi!!sebenornye aku nih banyak nak share out tips2 nak blogging..nak buat blog,tutorial blog huh!!tapi ambil masa yang lama untuk buat semua tu dalam satu masa..aku pun mula-mula buat blog saje je suke-suke nak menekan keyboard laptop nii..pastu makin lama aku pun explore camne nak kasi blog ni superb sikit..banyak benda gak kita nak tau selok belok blog ni

lately ni banyak blogger-blogger baru kan...dalam facebook ramai yang tanye aku camner nak buat itu ini semuanye pasal blog haha!!tengok berapa kuatnya blog ni sampai ramai yang dah terjebak dengannya..ada yang tanya aku camner nak buat title blog yang boleh gerak-gerak,camner nak letak widget comel-comel tu,rase macam aku perlu buat satu tutorial dalam blog ni kan??yang beginner lagi lah susah nak ajar tapi aku akan try juga kasi dorang faham camner nak create blog...ilmu yang aku ade ni bukan lah banyak sangat dan aku pun newbie so yang mane aku tau aku tolong...kalau nak tips berblogging pun aku leh share ngan korang just tanye aku je..insyaALLAH aku boleh tolong jangan risau ye...korang HARUS!!explore sendiri dulu kalau dah tak tau sangat bole tanye

5 comments:

Chempaka Sari said...

heheh saya pun newbie..byk sgt tak tau.

fRaMe+LenSeS said...

wahhh. Nadh tunggu jugak.. :)

cik tyraa said...

chempaka sari:insyaALLAH tyra bole tnjuk ajr sikit2 yg tyra tau

cik tyraa said...

nadh:hehe tggu tau

amirul helmi said...

cik tyraa , nak tau tu . nak tau ni . nak tau yang tu jugak . yang ni sekali . yang tu pun jangan lupa , haha ! :p