yAnG AmaT bErHoRmAt

Tuesday, June 7, 2011

tinggalkan link

today aku rasa nak buat short entri jer sekadar meninggalkan pesan...huhu!!eyh korang yang masuk blog aku ni first of all..aku nak ucap banyak-banyak terima kasih kat korang sebab sudi masuk sini dan jugak rajin nak komen kat entri...eyhh tak lupa gak kat orang atasan tu kalau korang perasan...YANG AMAT BERHORMAT terima kasih yerr jasamu dikenang sebab tu korang di atas...aku ni tolong manage je hihi..so untuk membalas jasa korang...aku dengan suke rela nak tukar link ala-ala sistem barter...haihhh tak ingat sejarah ke dulu blaja,so yang mane nak tinggalkan link untuk di tukar-tukar makesure FOLLOW dulu bukan ape senang sikit aku nak review korang kan... thanks

 p/s: tinggalkan link kat enri ni je

8 comments:

syaimz said...

links exchanged! (:

nak join segmen saye ke? (:

http://syaimzhebatz.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

Lulu caldina said...

blog ni dah tersenarai dalam bloglist lulu-pages :)

mr.okey.dokey said...

shitaway.blogspot.com *xfollow pun dari dulu ):

yuyu said...

hye, jom tukar link..

www.flaminina.com

tq!

Akulah Pak Lan said...

rajin2 kan update blog.. :)

amirul helmi said...

http://emichurp.blogspot.com/

hihi , siapa sudi follow lah . akan di follow kembali :)

アヌム ちゃん said...

Salam.singgah baca2 sini~
sudi2 la baca my new entri di frommetoyou
Arigatou (^____^)

aRoL 29121990 said...

http://azrulhambali.blogspot.com...

huhu... jom2 tukar link..